Nor-Word Text Services er en oberoende international oversettnings- og textredigeringsfirma registreret i Ontario, Canada som ble etableret av
Dr. John P. Coakley, P.Eng .

Vi specialisere på följande språkpar:

Fransk - Engelsk
(ATIO kandidat for certificering)

Spansk - Engelsk

Svensk - Engelsk
(SFÖ medlem)

Engelsk - Fransk

Norsk - Engelsk
(ATIO certificeret)

Dansk - Engelsk


Vi er et internationalt oversættelsesfirma med en lang liste over yderst tilfredse kunder fra hele verden, deriblandt det canadiske udenrigsministerium. Vi bestræber os på at yde en kompakt, kundefokuseret service, vi koncentrerer opmærksomheden på vores kunders individuelle behov og på at garantere det højeste niveau af kvalitetssikring og kontrol.

Nor-Words
servicer indbefatter oversættelse, redigering / korrekturlæsning samt tekstforbedring af en lang række tekniske og generelle emner. Vi har oversat en varietet af dokumenter, fra instruktionsbøger, tekniske specifikationer og rapporter, økonomiske redegørelser og medicinske rapporter, til websider og e-mails. Vi har endvidere oversat håndskrevne norske breve til brug for genealogisk forskning, ved hjælp af den middelalderlige Gotiske skrift. Klik her for at se et uddrag af et brev fra 1864, oversat af Nor-Word.

Vores faggruppe er altid klar til at imødekomme dine behov vedrørende oversættelse og tekstforbedring. 

Nor-Word Text Services

Adresse:
Nor-Word text Services
23 Lower Horning Rd.
Hamilton, ON
L8S-3E9  CANADA

Tel :     +001-905-730-5219
             +001-905-527-5219
E-mail:  info@nor-word.com
_____
nor-word@bell.net

 
Copyright © 2022 Nor-Word Text Services